Om oss

Om oss

 
Läs mer

Vi hjälper företag och människor till framgång

Brightby erbjuder rekryterings- och bemanningslösningar inom ekonomi, bank, finans & försäkring

Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag. Under 2018 kompletterade vi detta med att även erbjuda kompetenser inom bank, finans & försäkring.

För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi och finans. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen och kompetenta kollegor.

Vår ambition är att kunna hjälpa dig som har behov inom ekonomi, bank, finans & försäkring. Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

Kort om Brightby

  • Specialister på ekonomi, bank, finans & försäkring.
  • Kontor i Stockholm, Malmö, Västerås, Linköping, Helsingborg och Göteborg.
  • Brightby ingår i Meritmindkoncernen tillsammans med systerföretaget Meritmind.
  • Grundades år 2010 av Helena Casserlöv-Kvist.
  • Ca 150 medarbetare och ett stort nätverk inom ekonomi- och finansområdet.
  • Brightbys kunder är multinationella koncerner, börsföretag och andra företag som ställer höga krav inom ekonomi- och finansområdet.
  • Brightbys grundare Helena Casserlöv-Kvist blev Årets företagerska 2011 (Beautiful Business Award), en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer (Veckans Affärer 2014, 2015, 2016, 2017) samt nominerad till Alla tiders entreprenör (SvD 2014).
  • Socialt engagemang är viktigt för oss och vi är engagerade i flera organisationer, bl.a. Vänföreningen Portee, UNHCR och Barncancerfonden.

 

Kontakta oss gärna

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan!

BRIGHT PEOPLE. BY YOUR SIDE.