Brightby växer och etablerar sig i Göteborg

Brightby erbjuder konsult- och rekryteringstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. I veckan slår bolaget upp portarna till sitt sjätte kontor i Sverige. Brightby har funnits sedan 2010 och har nu kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Västerås.

Ambitionen är att kontoret i Göteborg ska kunna serva hela regionen Västra Götaland.

– Göteborg och region Västra Götalands näringsliv är en spännande mix av traditionell industri och innovation. Det finns en hög grad av livskvalitet som attraherar arbetskraft och som även utmärker sig internationellt. Vi ser fram emot att bidra till regionens framgång genom våra kvalificerade konsulttjänster, säger Nora Gunneng, operativ chef för Brightby. För mig som utflyttad Göteborgare känns det här såklart extra bra då mitt hjärta klappar lite extra för den här regionen, tillägger hon.

Brightby är ett bolag som ingår i Meritmindkoncernen som startades år 2000 av den flerfaldigt prisbelönta entreprenören Helena Casserlöv-Kvist som uppmärksammats ett flertal gånger av Dagens Industri, Veckans Affärer, Affärsvärlden och senast på tidningen Entreprenörs topp-50-lista över kvinnliga entreprenörer. Idag omsätter koncernen ca 400 Mkr och har ca 400 medarbetare.

För mer information, vänligen kontakta:
Nora Gunneng, operativ chef för Brightby
Tel: 0735-024965

E-post: nora.gunneng@brightby.se

Skrivet av: Mathias Johansson