Transaktionsanalytiker inom AML

Malmö Heltid

Nu söker vi på Brightby transaktionsanalytiker inom AML för kommande uppdrag i Malmö. Våra kunder är banker och finansiella institut och uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter:
Uppdraget som transaktionsanalytiker innefattar att man hämtar och analyserar flödet av transaktioner till och från kundens finansiella korrespondensförbindelser. Arbetet kan även innebära monitorering av utlandsbetalningar för att kontrollera att kundens transaktioner verkar stämma med den kunskap som finns om kundens förväntade beteende. Dessutom kommer man arbeta med utredning och rapportering till finanspolisen vid misstanke om finansiell brottslighet. Vidare kommer du även ansvara för att utveckla processer och löpande assistera och arbeta med regelefterlevnadsfrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du som söker är analytiskt lagd med en god kommunikationsförmåga. Vidare är du en teamplayer som sätter ett stort värde i att leverera med kvalitet.

Vi tror att du behärskar Excel, Excel VBA samt SAS/STAT.

För att bäst lyckas i rollen som transaktionsanalytiker krävs det att du håller dig uppdaterad inom världsnyheter och omvärldsanalyser.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas är det viktigt att du uppskattar omväxling, tempo och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering: 
Malmö
Omfattning:
Heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707–781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV