Teamlead för lön på B3 Consulting Group AB, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du bra på att bygga relationer, har god förmåga att skapa en positiv lagkänsla och dessutom ett brinnande intresse för lön? B3 Consulting Group AB söker nu en teamlead för löneavdelningen.

Om Rollen
Tjänsten innebär att du kommer ansvara för en grupp på två personer. Du driver förändringsprojekt och leder personal samtidigt som du arbetar brett med hela löneprocessen. För att lyckas bör du ha flera års erfarenhet och en gedigen kunskap om hela löneadministrationen.  Löneavdelningen hanterar cirka 650 löner, och inom koncernen finns flera olika lönemodeller, vilket ställer höga krav på precision och struktur i arbetet.

Arbetsuppgifter

 • Arbetsleda och ansvara för två medarbetare
 • Driva förändringsprojekt
 • Stötta HR-avdelningen med administrativa personalfrågor som tex. vid onboarding och avslut
 • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen
 • Framtagande av pensions- och statistikrapporter
 • Framtagande av årliga kontrolluppgifter samt semesterårsskifte
 • Administration i vårt Lönesystem samt tidrapporteringssystem Maconomy
 • Tolkningar av kollektivavtal
 • Hantering av förmåner, pension och försäkringar
 • Kontakt med olika externa parter

Kvalifikationer och Erfarenhet

 • Har minst 5 års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete
 • Har tidigare erfarenhet av att tolka kollektivavtal
 • Har en god systemförståelse och ett intresse av att lära nya system

Personliga egenskaper
Som person är du van att driva dina arbetsuppgifter framåt, tar självständigt initiativ och ser vad som behöver göras. Rollen passar dig som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö på ett bolag med högt tempo. Du gillar förändringar, är lösningsorienterad och tar dig an utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att leda människor, bygga långsiktiga relationer samt har lätt för att kommunicera. Du är intresserad av människor, samtidigt som du har integritet och skinn på näsan.

Om företaget
B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom IT och management, har idag över 700 medarbetare och en omsättning på 750 miljoner kronor. Medarbetarna verkar inom en rad olika yrkesroller, från fullstackutvecklare och arkitekter till upphandlingsjurister och förändringsledare. B3 Consulting Group finns i flera olika städer i Sverige och på Stockholmskontoret finns cirka 50 medarbetare, som arbetar med inköp, rekrytering, försäljning, HR och ekonomi. Företaget satsar mycket på sina medarbetare, är en modern arbetsplats som förstår att det är viktigt att ha en välfungerande balans mellan arbete och fritid. Olikheter, energi och erfarenhet är tre nyckelord företaget aktivt arbetar efter. Hos B3 Consulting Group arbetar man för en öppen och inkluderande företagskultur, där alla har ett lika värde och allas olikheter berikar. Företagskulturen präglas av entreprenörskap, kundfokus och utveckling och man anser att höga ambitioner och en professionell hållning går hand i hand med glada skratt och en varm stämning på jobbet.  Läs mer på: www.b3.se

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Pauline Mann,
070 367 67 03, pauline.mann@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV