Skadereglerare till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en skadereglerare till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som skadereglerare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på åtta månader initialt.

Arbetsuppgifter:

I rollen som skadereglerare kommer du självständigt att genomföra skadereglering inom kunds sjukvårdsförsäkring. Du gör detta utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Du kommer att ha många kundkontakter och nära samarbete med kunds sjukvårdsförmedling samt privata vårdgivare. Avdelningen arbetar med Lean som strategi för verksamhetsutveckling. Vi ser därför att du trivs med att komma till en roll där ständiga förbättringar i arbetssätt pågår och detta är något du gärna bidrar till.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du som söker tjänsten har en legitimerad sjukvårdutbildning samt har erfarenhet från praktiskt sjukvårdsarbete, vilket gör att du är väl bevandrad i sjukvårdsterminologi. Erfarenhet av förändringsarbete i verksamhet är något vi önskar att du har och på samma sätt är det meriterande med erfarenhet av skadereglering inom sjukvårdsförsäkring.

Vem är du?

Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du är utåtriktad och har en positiv attityd. Du är van att ta ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, men lägger samtidigt stor vikt vid samarbete. Projekt- och utvecklingsarbete engagerar dig och du är öppen och entusiastisk inför nya idéer. Kundens arbete ska präglas av kundnytta, god och snabb service tillsammans med affärsmässighet. Detta är något vi vill stämmer väl överens med ditt arbetssätt och dina värderingar.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV