Rekryterare på deltid för kort uppdrag på bank i Stockholm

STOCKHOLM Deltid

Nu söker vi en rekryterare på deltid för ett kort uppdrag hos vår kund. Vår kund är en bank och du kommer att stötta upp som rekryterare. Konsultuppdraget är på ca 2 månader med möjlighet till förlängning, start omgående. Det finns möjlighet att variera deltiden mellan 40-100 %.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen i ett team tillsammans med andra rekryterare.

Kvalifikationer och erfarenhet:

  • Vi söker en person som jobbat med rekrytering i minst ett år och har erfarenhet från att jobba med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil, annonsering, urval, intervjuer, (ev tester), referenser till anställningsbeslut. Personen vi söker bör vara van med att ha ett flertal processer igång samtidigt och ska snabbt kunna komma in i arbetet.
  • För att lyckas med din roll bör du vara serviceinriktad, klient och resultatorienterad, och kunna arbeta både i ett team och självständigt.
  • Den vi söker bör ha en hög nyfikenhet, vara lösningsorienterad och alltid bemöta personer med stor professionalism och respekt.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom finansbranschen. Det är även en merit, men absolut inget krav, om du även har certifiering inom personlighetstester.
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV