Redovisningsekonom till Skandia i Stockholm

Stockholm Heltid

Är du redovisningsekonom och redo för nya utmaningar? Är du intresserad av att arbeta för ett välkänt varumärke med goda villkor? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Tillsammans med Skandia söker vi nu en redovisningsekonom till Finance Operations. Tjänsten är en direktanställning hos Skandia och är på heltid.

Om rollen

Du kommer genom din roll och ditt uppdrag som redovisningsekonom på Skandia bidra till att stärka upp avdelningen Finance Operations. Tjänsten är placerad i Stockholm i trevliga lokaler.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Löpande bokföring
  • Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar och likvidregleringar
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Fakturagranskning
  • Anläggningsregister och inventarier

En stor del av arbetet inkluderar även att aktivt arbeta med förbättringar och effektiviseringar, vi ser därför gärna att du har ett intresse för automatisering och processutveckling.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med grundläggande erfarenhet av operativ redovisning, som har arbetat några år i en liknande roll. Antingen har du en akademisk examen eller kunskaper förvärvade på annat sätt. Som person är du en ”people person” som är ödmjuk och prestigelös, och gillar att ge service gentemot övriga organisationen. Vidare är du driven och självgående, du tar egna initiativ och levererar gärna med det lilla extra. Har du erfarenhet av tidigare systembyten så är det meriterande.

Om Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skandia med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Niclas Persson tel 0708-970011 eller mail niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV