Redovisningsekonom till SUZOHAPP

Malmö Heltid

Brightby söker nu för SUZOHAPP räkning en redovisningsekonom. Rollen är bred så du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Du kommer ha ditt ansvarsområde men sedan är det viktigt att kunna hjälpa kollegor vid toppar. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby men det finns goda möjligheter att bli överrekryterad.

Om SUZOHAPP
SUZOHAPP är ett amerikanskt tekniskt företag som tillhandahåller mjukvara och hårdvara för kontanthantering, automatisering och självbetjäningslösningar till mer än 25 000 kunder över hela världen. SUZOHAPPs teknik möjliggör automatisering för kunder som arbetar inom en mängd olika slutmarknader, inklusive detaljhandel, transport, spel, bank, försäljning och nöjen. SUZOHAPPs lösningar inkluderar kontant insättning, återvinning, bearbetning och betalningssystem samt ett brett spektrum av självbetjänings komponentteknik. SUZOHAPPs mer än 1100 anställda är verksamma i 19 länder och återförsäljarnätverket täcker mer än 100 länder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter:

 • Hantera bokföring och skatteredovisning i de nordiska länderna
 • Balansavstämningar
 • Finansiell rapportering
 • Moms för de nordiska länderna
 • Se till att de etablerade rutinerna och processerna efterföljs

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet är ett krav
 • 3–5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Tala ytterligare ett nordiskt språk är mycket meriterande
 • I tjänsten ingår det att arbeta i Danmark 2-3 gånger i månaden

Personliga egenskaper
Vi söker dig med en ekonomexamen från universitet eller högskola och som arbetat kvalificerat med redovisning i 3-5 års. Du behöver klara att arbeta i hela det ekonomiska flödet, från ax till limpa. För att trivas i rollen är det viktigt att du har hög integritet och professionalism. Andra egenskaper för att trivas i rollen är en förmåga att vara proaktiv och att du ska ha ett öga för detaljer och vara en lagspelare som kan skapa kontakt och inge förtroende i en matrisorganisation.

Start: Omgående
Placering: 
Malmö
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV