Redovisningsekonom till Solna, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en Redovisningsekonom till bolag i Solna!  Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett redovisningsteam där du har ansvar för den löpande redovisningen för några länder inom den nordiska koncernen. Under de första 6 månaderna kommer du att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby för att därefter ha goda möjligheter att rekryteras över till kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Kontoavstämningar
 • Momsdeklaration
 • Delaktig i bokslut

Kvalifikationer och erfarenhet

 • 2-3 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Gymnasieekonom
 • Kandidatexamen i ekonomi alt liknande utbildning är meriterade.
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos vår kund är du till fördel flexibel och tycker om varierade arbetsuppgifter. Du tar eget ansvar, är positiv, engagerad, lojal och kommunikativ i din yrkesroll. Du trivs på en arbetsplats med engagerade medarbetare och där du är en del av en föränderlig miljö.

Start: Omgående
Placering: 
Solna,Stockholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Erica Sundin 072- 857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande Storlek och omfång.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV