Redovisningsekonom till södra Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker för kund i södra Stockholm en redovisningsekonom.  Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla din kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen som består av 11 personer och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen. Tjänsten är ett föräldravikariat på minst ett år. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning som konsult hos Brightby och detta blir ditt första uppdrag.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring, avstämningar, dokumentation
  • Projektredovisning
  • Medhjälp i månads- och årsbokslut
  • Inter-Company avstämningar
  • Likviditetsplanering, bank
  • Samarbete med controllers och verksamhet i samband med boksluten

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har ca 1-3 års erfarenhet av redovisning, erfarenhet från projektredovisning samt erfarenhet från större bolag är meriterande. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.
Som person ser vi att du är kvalitetsorienterad, driven och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete. Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Start: Mars
Placering: 
Västberga
Omfattning: 
Heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Mimma Liwgren Norling på 072-857 96 11 eller mimma.liwgrennorling@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV