Redovisningsekonom till Mörby, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu en redovisningsekonom till vår kund i Mörby, Stockholm. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult på Brightby där du efter 6 månader har goda möjligheter att därefter rekryteras över till kund. Som Redovisningsekonom hos vår kund kommer du att tillhöra ett mindre team där du är ansvarig för den löpande redovisningen i moderbolag samt holdingbolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kund och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Moms och skattedeklaration
  • Avstämningar
  • Delaktig i månads- och årsbokslut
  • Kontorsadministration

Personliga Egenskaper 

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och strukturerad. Du vågar ta egna initiativ och är engagerad i ditt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning och trivs med att arbeta högt och lågt. För att trivas i rollen tycker du om att arbeta självständigt och med varierande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer och erfarenhet

  • 2-4 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal såsom skrift
Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Erica Sundin via mail erica.sundin@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank finans och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV