Redovisningsekonom till Mälardalens Mur & Puts AB

Enköping Heltid

Brightby rekryterar nu för Mälardalens Mur & Puts räkning en redovisningsekonom med placering i Enköping. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha helhetsansvar från ax till limpa för två av koncernens bolag. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan, utan sök tjänsten redan idag! 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokföring
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Bokslut
  • Moms
  • Skatt
  • Projektredovisning/vinstavräkning

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har universitetsutbildning eller motsvarande och minst tre års yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi. Har du dessutom arbetat inom byggbranschen samt med vinstavräkning och projektredovisning är det ett plus. Redovisningen är baserad på K3 i bolagen (IFRS på koncernnivå) samt systemen som tillämpas är Pyramid och Fortnox. Detta är meriterande men inget krav. Du behärska även svenska i tal och skrift. Övriga krav är körkort då det ingår resor till bolagen som är belägna i Kungsängen, Bro och Kungens kurva.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du van vid ett högt tempo och att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är kommunikativ, noggrann, självgående, flexibel och har skinn på näsan. Du är en problemlösare och gillar att bidra med din kompetens och vill vara med att utveckla.

Om Mälardalens Mur & Puts

Mälardalens Mur och Puts (https://murputs.se/) startade sin verksamhet år 2000. Vi har gått från “ung och lovande” till en stabil aktör på marknaden. Det finns gott om yrkeserfarenhet och kompetens hos både ägarna och medarbetarna. Vi är ca 47 personer som arbetar för att ge våra kunder den bästa servicen. Mälardalen Mur och Puts ingår i koncernen Fasadgruppen Sverige AB.

Fasadgruppen Sverige AB (https://fasadgruppen.se/) är Sveriges enda rikstäckande helhetsleverantör av hållbara fasader med lokal närvaro, konkurrenskraftiga priser och gedigen erfarenhet av fasader. Verksamheten bygger på lokalt förankrade entreprenörsdrivna företag med tydligt fokus på samverkan, engagemang och kompetens.

Vi arbetar för den nordiska marknaden och våra huvudsakliga kunder är fastighetsägare, byggbolag, fastighetsförvaltare, konsulter, bostadsrättsföreningar, stat, kommun och landsting.

Fasadgruppen är i en expansiv fas och marknadsledande i branschen. Koncernen omsatte 800 Mkr (2018) och har cirka 400 anställda. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano på 073-942 74 81, andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati på 070-728 84 23 eller desireeh.ozlati@brightby.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV