Redovisningsekonom till kund i City, Stockholm

Stockholm Heltid

Nu söker Brightby dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som redovisningsekonom hos vår kund!

Vi söker just nu en redovisningsekonom till vår kund som är belägen i närheten av Stockholm City. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Som Redovisningsekonom hos vår kund kommer du att under 6 månader vara anställd som ekonomikonsult på Brightby för att sedan ha goda möjligheter att anställas hos vår kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Momsdeklaration
  • Månadsrapportering

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet
  • Några års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för ekonomi och redovisning. Du är prestigelös, social, ansvarstagande och tycker om att arbeta i samarbete med andra och att vara kommunikativ. Det är också till fördel att i kombination med detta trivas med att arbeta självständigt, strukturerat och att vara nogrann. Att ha förmågan att vara proaktiv och se framåt i processen är också något som är till nytta för tjänsten som redovisningsekonom hos vår kund.

Start: Omgående
Placering: 
Stockholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Erica Sundin 072-857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV