Redovisningsekonom med redovisningsansvar till vår kund i Västerås sökes omgående!

Västerås Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom med redovisningsansvar.  Vill du ingå i ett team med många professionella och engagerade kollegor som brinner för både ekonomi och service? Vill du även vara en del av ett företag som ligger i framkant gällande utveckling inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha redovisningsansvar men sedan är det viktigt att kunna hjälpas åt i gruppen för att nå de gemensamma målen. För att lyckas i rollen behöver du även vara bokslutssjälvständig. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby’s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Månadsbokslut
 • Årsbokslut
 • Deklaration
 • Budget
 • Analys
 • Kundkontakt
 • Rådgivning

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet/motsvarande i arbetslivserfarenhet
 • Självständig i månadsbokslut
 • Flytande i svenska, i tal såväl som i skrift
 • 2–5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office

 Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en helhetsförståelse för de ekonomiska sambanden, som kan analysera och dra slutsatser ifrån det. Vidare är du positiv, serviceminded och trivs i en föränderlig miljö. Du är nyfiken, har lätt för att lära, kommer med idéer och är en god lagspelare. För att lyckas i rollen behöver du vara bra på att planera och strukturera ditt arbete då du och teamet har det yttersta ansvaret för leveransen mot kund. Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift samt att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Ansökan

Start: Omgående
Placering Västerås
OmfattningTillsvidareanställning på heltid med 6 månades provanställning

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano: 073-942 74 81 alternativt; andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati: 070-728 84 23 alternativt; desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV