Redovisningscontroller till MalmbergGruppen AB

Kristianstad Heltid

Brightby rekryterar nu ansvarstagande och teamorienterad redovisningscontroller till MalmbergGruppen, beläget i Yngsjö. Du kommer att vara en av sex kollegor på ekonomiavdelningen där var och en har olika roller men med ett stort fokus på samarbete både mellan rollerna och med verksamheten.

Malmberg är ett svenskt miljöteknikföretag med 170 anställda och en omsättning på cirka 479 miljoner inom områdena biogas, geoenergi, vattenrening, miljöhantering och borrning. Med 150 års erfarenhet är vi idag ledande av kompletta anläggningar inom våra expertområden, med ett starkt fokus på hållharhet och miljö.

Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”Ren energi. Rent vatten.”

Läs gärna mer på www.malmberg.se

Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningscontroller kommer du att hantera arbetsuppgifter med en stor bredd. Från att lägga upp nya kunder i systemet, till att på eget initiativ och med kontinuerlig information till CFO granska företagets verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv inom din funktion. Vidare kommer tjänsten huvudsakligen att innefatta:

  • Projekt- och internfakturering
  • Matchning av inköpsfakturor
  • Hantering och periodisering av avtal och garantier
  • Bokföringsmässigt helhetsansvar för de två mindre dotterbolagen i Danmark och England samt kontinuerlig kontakt med dotterbolaget i Tyskland
  • Löpande bokföring samt momshantering
  • Avstämningar och intrastat
  • Att vara behjälplig vid bokslut samt budget- och prognosarbete

Utöver detta kommer du att vara med och hantera övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vem är du?
Vi tror att den här rollen är perfekt för dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, gärna civilekonom eller motsvarande, samt cirka 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har lätt för att se helheten och vill ta klivet in i en roll som kombinerar redovisningen med analys- och controllingarbete. Du har erfarenhet av större ERP-system och det är en fördel om du har arbetat i Agresso (UBW M5) sedan tidigare.

Som person tror vi att du trivs i en roll som innebär både högt och lågt. Du ser vikten av ett gott samarbete i teamet och med verksamheten för att gemensamt möta deadlines och nå mål. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt med en hög servicenivå och ett pedagogiskt arbetssätt.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Plats: Yngsjö, Kristianstad

Ansökan

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Pettersson på telefon 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV