Redovisningsassistent till stort bolag i Ängelholm

Ängelholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en redovisningsassistent till ett uppdrag i Ängelholm med start omgående. Du kommer att ingå i ett leverantörsreskontrateam på 3 personer men tillhöra ett större ekonomiteam på cirka 12 personer. Till stor del kommer du att arbeta med fakturaflödet och kan även vara behjälplig dina kollegor vid toppar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Detta som blir ditt första uppdrag är hos ett stort, stabilt och internationellt bolag som hanterar stora flöden på ekonomiavdelningen.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer till stor del att innefatta:

  • Kontrollera och cirkulera leverantörsfakturor i systemet eFlow
  • Följa upp att fakturor blir betalda i tid
  • Boka och boka om fakturor
  • Förbereda betalningsfiler
  • Avstämningar
  • Hantera betalningspåminnelser och krav
  • Kontakt med leverantörer via mail och telefon

Kvalifikationer och erfarenhet
För att vara en kvalificerad kandidat för det här uppdraget och som konsult på Brightby är du minst gymnasieekonom. Du har 2-5 års erfarenhet av arbete i större bolag med stora flöden och är van vid att hålla ett högt tempo med bibehållen kvalitet. Har du även kunskap om momsregler i och utanför Sverige är det en stark fördel. Med fördel har du även arbetat i större affärssystem sedan tidigare.

Vidare talar och skriver du obehindrat på framför allt svenska men viss kommunikation engelska kan komma att bli aktuell.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

I det här uppdraget är det viktigt att ha öga för detaljer, men samtidigt inte fastna i dem. Att vara lite av en detektiv och tycka att det är roligt att hitta fel i fakturorna, utreda och gräva för att på så vis hjälpa företaget att spara in pengar.

Start: Omgående, nu i maj
Placering: 
Ängelholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult med detta som ditt första uppdrag på cirka 5 månader

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV