Redovisningsassistent till internationellt bolag i Lund

Lund Heltid

Brightby söker just nu en redovisningsassistent för ett långsiktigt uppdrag på ett internationellt företag i Lund. Som redovisningsassistent kommer du ingå i ett team på cirka tio personer, där du kommer att avlasta kollegorna i olika arbetsuppgifter, högt som lågt. Perfekt uppdrag för dig som vill komma in i ett storbolag med högt tempo och meriterande arbetsuppgifter för snabb utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter:
I rollen som redovisningsassistent kommer du bland annat att arbeta med löpande redovisning, hantera anläggningstillgångar och treasury. Du kommer även att vara behjälplig med intern kontroll enligt SOX. Det är ett stort, internationellt företag med stora flöden och de arbetar i SAP.

Du kommer även att vara behjälplig vid bokslut samt hjälpa till med andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av löpande redovisning
  • Erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare är meriterande
  • Väl förtrogen med MS Excel och använder det dagligen i ditt arbete
  • Hanterar engelska obehindrat i såväl tal som skrift

Vem är du?
Eftersom uppdraget är på ett stort företag med stora flöden passar rollen bäst för dig som tycker om att hålla högt tempo, är snabblärd och inte rädd för att ta tag i saker som är nya för dig.

För att trivas som konsult hos oss är du en person som uppskattar omväxling och utmaningar och du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du är uthållig till din person med en god förmåga att hålla deadlines och har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor samt värderar teamarbete högt.

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning som ekonomikonsult med 6 månaders provanställning
Placering: Lund

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV