Redovisare inom återförsäkring till försäkringsbolag i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en redovisare inom återförsäkring till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 16 månader med start i november.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Teamet består idag av 13 medarbetare som ansvarar för företagets interna och internationella återförsäkringsredovisning, rapportering och administration. Du kommer primärt att arbeta med redovisning av internationell återförsäkringsaffär. Ditt arbete innefattar redovisning av försäkringskontrakt i kundens återförsäkringssystem SICS, samt arbete i månads- och kvartalsbokslutsprocesserna för affären. Viss analys genom rapportuttag förekommer, samt rapportering enligt regelverk.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har en akademisk ekonomiexamen och kan eventuellt försäkringsredovisning. Rollen ställer krav på mycket god förmåga att jobba effektivt i organisationen, med fokus på ständiga förbättringar i boksluts- och rapporteringsprocessen. Det krävs god kunskap i Excel. Du har goda kunskaper i engelska och kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift. I teamet är du en lagspelare som bidrar i det löpande arbetet samt eventuellt i utvecklingsprojekt. Det är viktigt att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna och fokuserar, när du går parallellt med den i teamet som kommer att vara föräldraledig. Du har ett nyfiket processfokus och ser möjligheterna i att utveckla processer och arbetsmetoder. För att lyckas i arbetet, krävs mycket god kommunikation och tydlighet.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV