Projektkoordinator med ekonomisk bakgrund

Lund Heltid

Brightby söker nu för Skåne Care räkning en projektkoordinator med ekonomisk bakgrund. Du förväntas kunna starta omgående och uppdraget är initialt 6 månader med stora möjligheter till förlängning. Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka redan idag. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby

Om Skåne Care
Skåne Care är ett helägt bolag av Region Skåne och ingår i södra Sveriges offentliga hälso- och sjukvårdssektor. Skåne Care erbjuder svensk sjukvårdsexpertis och medicinska tjänster till internationella kunder. Skånes universitetssjukhus leder vårt nätverk av sjukhus på tio orter och över 100 vårdcentraler. Det finns runt 30 000 läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal som ger vård till Skånes 1,3 miljoner invånare. Lär mer på https://skanecare.com/sv/

Skåne Care erbjuder internationella kunder:

 • Specialiserad sjukvård av hög kvalitet.
 • Utbildning för vårdpersonal.
 • Konsulttjänster för att utveckla kliniker, sjukhus och sjukvård.
 • Skräddarsydda tjänster efter behov.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:
Huvuduppgifterna är att hjälpa våra konsulter utomlands med rutiner som att hitta kostnadseffektiva flygningar, arrangera visum och se till att boende, transporter och löper utan komplikationer. Arbetsuppgifter som att säkra att dokumentationen för projektet lagras på ett strukturerat sätt ingår och du kommer vara en nyckelperson. Vi söker en superadministratör som också är redo att ta på sig mer avancerade uppgifter som stöder våra ansträngningar för kunden. Det kan innebära att man söker efter marknadsdata, visualiserar projektstatus, samordnar insatser från flera källor, följer upp projektrapportering och kostnader. Som projektkoordinator kommer du arbeta med Skåne Cares projekt i Saudiarabien. Du kommer vara med och se till att planera och säkerställa leveransen i enlighet med överenskomna avtalsvillkor.

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi eller liknande från högskola eller universitet
 • Flytande i arabiska, svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 1–3 års arbetslivserfarenhet som ekonom
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
 • Meriterande om du arbetet med projekt tidigare

Personliga egenskaper
Vi söker en motiverad problemlösare som tar en utmanande och ostrukturerad miljö som ett tillfälle att skapa ordning och framåtgående momentum.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering: 
Lund
Omfattning: 
Heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-781984 eller andre.lennberth@brightby.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV