Lönespecialist till Dibber, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en person som är bra på att bygga relationer och har ett brinnande intresse för lön? Dibber söker nu en lönespecialist till deras växande koncern inom fristående förskola och skola med kontor i Sollentuna.

Brightby rekryterar nu en Lönespecialist till vår kund Dibber! I rollen som lönespecialist kommer du arbeta brett med hela löneprocessen. Du sitter tillsammans med 2 andra löneadministratörer och en lönechef.

Om Rollen
Du kommer tillsammans med dina kollegor hantera ca 1500 löner. Inom organisationen finns flera kollektivavtal vilket ställer krav på precision och struktur i administrationen. Rollen kommer även att innebära framtagande av rapporter, pensions- samt statistikrapportering. Du ansvarar även för årliga rutiner såsom kontrolluppgifter, semesterårsskifte m.m. I rollen ingår även hantering av ferie- och uppehållslön.

Dina kommande arbetsuppgifter

 • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen
 • Administration i vårt HR och Lönesystem Flex
 • Tolkningar av kollektivavtal
 • Förmåner, pension och försäkringar
 • Kontakt med olika myndigheter
 • Support till chefer och anställda

Kvalifikationer och Erfarenhet

 • Har minst 3-4 års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete
 • Har tidigare erfarenhet av att tolka kollektivavtal
 • Har en god systemförståelse och ett intresse av att lära nya system
 • Arbetat i lönesystemet Flex Lön och HR systemet Flex HRM
 • Arbetat med systemet Skolboxen för ferie- och uppehållslön
 • Arbetat med Friskoleavtalet

Personliga Egenskaper
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en dynamisk miljö på ett bolag med högt tempo. Vidare tror vi att du gillar att bygga långsiktiga relationer då du kommer ha nära kontakt med bolagets chefer. Du har en förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och håller samtidigt en hög kvalité i ditt arbete. Du har en mycket god samarbetsförmåga, samtidigt som du självständigt driver ditt arbete framåt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Motivera därför väl varför du skulle passa för rollen.

Om Dibber
Dibber är en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor runt om i Sverige som just nu är mitt i en spännande förändringsresa. Koncernen har under 2017/2018 förvärvat flera bolag på den svenska marknaden med flera uppköp på gång. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers ambition är att få världens viktigaste värden att växa.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Sollentuna, Helenelund

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dibber med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Erica Sundin tel 072-857 31 70 eller mail erica.sundin@brightby.se Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV