Löneadministratör till stort svenskt företag i Landskrona

Landskrona Heltid

Är du en erfaren löneadministratör och är intresserad av en ny utmaning i ett svenskt, expansivt och välmående företag i en bransch med snabba förändringar? Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som löneadministratör på Brightby med möjlighet att efter 6 månader övergå i en anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen från ax till limpa med avtalstolkning, semesterlöneberäkningar, reseräkningar, pensioner och försäkringar. Därutöver är du medarbetare och chefer behjälplig i lönerelaterade och enklare HR relaterade frågor.

Bakgrund
Vi söker dig med god erfarenhet av lönehantering av både kollektivanställda och tjänstemän. Du har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration eller ekonomi och arbetat som löneadministratör i ca 3–5 år. Du är van att läsa och tolka kollektivavtal och sätter dig snabbt in i nya system. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Som person bör du vara strukturerad, välorganiserad, kommunikativ och flexibel med vilja och engagemang.

Start:Omgående 
Placering: Landskrona
Omfattning: Heltid


 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på BrightbyAndré Lennberth 0707 – 78 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna 

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.  

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV