Löneadministratör på deltid till bank i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en löneadministratör till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som löneadministratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, initialt, med beräknad start den 1 september. Tjänsten är beräknad att uppgå till en tjänstgöringsgrad om ca 60%.

Arbetsuppgifter:

Som löneadministratör hos vår kund kommer dina primära arbetsuppgifter vara registrering och filhantering till och från Hogia Lön Plus. I din roll har du ett nära samarbete med HR och Finance/Accounting, och en stor del av arbetet innebär även informations- och kunskapsdelning med anställda och chefer. Du är delaktig i hela löneprocessen och arbetar även med övriga vanligt förekommande uppgifter inom löneadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som har ca 3 års erfarenhet i en roll som löneadministratör. Du är serviceminded och gillar människor, samt har ett stort intresse för siffror. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Vi tror att du som söker starkt prioriterar struktur, planerar arbete i förväg, och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du sätter själv upp och håller deadlines.

Har du erfarenhet av Hogia Lön Plus sedan tidigare, så är det meriterande.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV