Löneadministratör på deltid / heltid till internationellt bolag i Liljeholmen

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning i Liljeholmen en löneadministratör på 50 – 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som lönekonsult / ekonomikonsult på Brightby. Det aktuella uppdraget ska tillsättas omgående och pågår i minst 6 månader. Eventuellt kan det finnas möjlighet till anställning hos vår kund efter avslutat uppdrag, i annat fall hittar vi ett nytt spännande uppdrag åt dig!

Tjänstgöringsgraden är 50 – 100 % beroende på vad du själv vill arbeta med. Lönedelen upptar ca 50 % men om du dessutom har tidigare erfarenhet från ekonomi och är intresserad av att vara behjälplig inom reskontran eller redovisning så finns det möjlighet att arbeta 100 %.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen där din huvudsakliga arbetsuppgift blir att vara länken mellan bolaget och dess lönebyrå. Du kommer även ha kontakt med ett antal lönebyråer i utlandet då bolaget finns i flera länder.

Rollen innebär ansvar för att registrera och stämma av kring nyanställningar samt göra uppdateringar kring löner, bonusutbetalningar, frånvaro, påminna chefer att godkänna tidrapporter. Du har en tät dialog med ekonomichefen samt HR.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från löneadministration och har en bra förståelse för hela löneprocessen. Har du dessutom erfarenhet från ADP är det en fördel men inget krav. Du har goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i Engelska. Som person är du strukturerad, noggrann, serviceintriktad och har en stark integritet. Du trivs i ett internationellt bolag med många kontaktytor. Om du dessutom har tidigare erfarenhet från arbete med ekonomi är det en stor fördel.

Ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11, mimma.liwgrennorling@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV