Lånehandläggare/administratör till storbank i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi ett flertal lånehandläggare/administratörer till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som lånehandläggare/administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 14 månader, med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra ett team på 30 medarbetare som arbetar med administrationen inom låneområdet, såsom inteckningar och banklån, och kommer i din roll ansvara för de dagliga ärendena inom området.

Vem är du?

Vi söker dig som har en positiv inställning och som får saker gjorda. Du är lösningsorienterad och ser utmaningen i att lösa ett problem. Vidare är du en teamplayer, som är ödmjuk och prestigelös, och som inte är rädd för förändringar. Flytande svenska och engelska är ett krav, då kommunikation sker på båda språken.

Har du erfarenhet från arbete på bank i en administrativ roll, så är det meriterande. Erfarenhet från systemen IMS, Hypotek eller Tambur är mycket meriterande.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Robert Persson på 072-8563210-970011 alt robert.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV