Lånehandläggare/administratör till bank i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en lånehandläggare/administratör till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som lånehandläggare/administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader initialt, med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra ett team medarbetare som arbetar med administrationen inom låneområdet och kommer i din roll ansvara för de dagliga ärendena inom området. Avdelningen tar hand om de administrativa delarna i bolåneprocessen och ser till att kunden blir lagfaren ägare, banken får sin pant och löser lån. Detta gör gruppen tillsammans med mäklare, andra banker, och övriga kollegor i banken.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är utmanande och spännande med förändring och utveckling av dig själv, dina kollegor och arbetssätt. Vi välkomnar dig som är engagerad, positiv, noggrann, nyfiken och proaktiv, trivs med att vara en del av ett team men även kan arbeta självständigt. Gruppen har daglig kontakt med kollegor internationellt, och den kommunikationen sker på engelska. Erfarenhet av bolåneaffären är en merit men inte ett krav. Då avdelningen jobbar med ständiga förbättringar och behöver utveckla/effektivisera arbetssättet behövs även du som har erfarenhet och intresse av att jobba med Microsoft Office programmeringsverktyg, är bra på att sammanställa data och kunna dokumentera hur processer fungerar.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV