Kundansvarig till Brightby region Syd

Malmö Heltid

Brightby region Syd fortsätter att växa, vi behöver därför förstärkning i form av en engagerad kundansvarig med ett genuint intresse för människor och att göra affärer. Är du en person som får energi av att möta dina kunder med nyfikenhet och engagemang? Trivs du i en relationsskapande roll med intressanta kunder och kompetenta kollegor, då är detta en möjlighet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara självständigt för hela säljprocessen, från prospektering till att genomföra möten och bygga långsiktiga relationer med dina kunder
 • Identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
 • Arbeta nära och stötta konsultchefer och rekryteringskonsulter i försäljningsprocessen
 • Uppnå överenskomna försäljningsmål
 • Agera konsultativt utifrån dina kunders behov

Vi tror att du:

 • Är van att hjälpa dina kunder genom engagemang och intresse
 • Drivs av att nätverka, nå dina mål och se affärsmöjligheter
 • Trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med hög energinivå
 • Erfarenhet av relationsförsäljning inom ekonomi/bank/finans/försäkring är meriterande

Vad erbjuder vi?
Som Kundansvarig på Brightby arbetar du självständigt och resultatfokuserat utan att tappa känslan för när en kollega behöver din hjälp. Du kommer till ett företag med många upparbetade kunder och kontakter. Vi överträffar gärna våra kunders förväntningar och tror att skratt och professionalism går hand i hand. Du kommer att ingå i ett regionalt team med tydliga tillväxtmål, där relationer till kunder och konsulter utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är viktiga för stämningen och dynamiken på vår arbetsplats!

Hyr en ekonom

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Regionchef Petra Berg på 073-980 4901 eller Petra.berg@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med bolag som varierar i storlek och bransch, nationella som internationella. Har du viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter? Vi tror på långsiktiga relationer samt trygga villkor och hoppas du söker nästa utmaning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV