Kredithandläggare sökes för kunds räkning i Eskilstuna!

Eskilstuna Heltid

Vill du som kredithandläggare arbeta i ett expansivt bolag som gör stora satsningar på modernt system? Vi söker nu en kredithandläggare med chans till anställning direkt hos kund! Vill du dessutom arbeta i ett glatt team på fyra personer med god sammanhållning och högt i tak? Då är detta arbetsplatsen för dig!

 Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Kreditbedömningar och registrering av nya kunder
 • Registrera kundinbetalningar
 • Bevaka kunder
 • Inkasso ärenden
 • Analys och avstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Minst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning
 • Flera års erfarenhet av kundreskontrahantering samt påminnelse- och krav verksamhet
 • Behärskar engelska i både tal och skrift
 • God datorvana, där kunskaper i AX/Dynamics 365 är en merit, samt goda kunskaper i Officepaketet

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Vi ser dig som en driven, serviceinriktad, självgående, ansvarsfull och noggrann person.

Arbetsuppgifterna kan stundtals vara tuffa så vi söker därför dig som har lite skinn på näsan och kan klara av detta. Man kommer ha sitt ansvarsområde men sedan är det viktigt att kunna hjälpa kollegor vid toppar.  Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: 1 februari 2020
Placering: 
Eskilstuna
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid (inleds med provanställning på 6 månader) Chans till anställning direkt hos kund

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano: 073-942 74 81 alternativt; andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati: 070-728 84 23 alternativt; desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV