Kredithandläggare för konsultuppdrag i Malmö

Heltid

Nu söker vi på Brightby kredithandläggare för kommande uppdrag i Malmö. Våra kunder är kreditmarknadsbolag och du kommer att tjänstgöra som kredithandläggare. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med anställning hos oss på Brightby.

Exempel på arbetsuppgifter:
I rollen som kredithandläggare tar du ägarskap för kreditprocessen, med analys av bland annat kreditupplysningar, tar egna kreditbeslut samt sammanställer avtal till kund och återförsäljare. Du har daglig kontakt med kunder, såväl skriftligen som per telefon.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi tror att du som söker:

  • Har tidigare erfarenhet av kredithandläggning.
  • Är van vid att granska kreditupplysningar.
  • Är bekant med AML-regelverket.
  • Trivs med att arbeta i ett högt tempo och att använda telefonen som verktyg.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas är det viktigt att du uppskattar omväxling, tempo och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering: 
Malmö
Omfattning:
Heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707–781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV