Konsultchef till Göteborg

Göteborg Heltid

Meritmind-koncernen växer och Brightby söker nu ännu en medarbetare till vårt kontor i Göteborg. Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag med ambitionen att vara ekonomiavdelningens givna partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Som konsultchef på Brightby delar du kontor med kollegorna på Meritmind i centrala Göteborg.

Trivs du med varierade arbetsuppgifter och att driva bolagets tillväxt framåt? Då Brightby är ett nytt varumärke i regionen kommer du ansvara för att bygga upp och etablera verksamheten långsiktigt. Som konsultchef ansvarar du för kontakt med kandidater, rekrytering av konsulter, tillsättning av konsultuppdrag samt att säkerställa matchningen mellan våra kandidaters kompetenser mot våra kunders behov. Du kommer att arbeta nära kunden under uppdragen för att säkerställa att vi har nöjda kunder. Rollen innebär även personalansvar vilket inkluderar arbetsuppgifter såsom kontraktsskrivning, löne- och medarbetarsamtal m.m. Vi söker dig med ambitioner både gällande resultat och ledarskap.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller liknande (gärna inom HR eller ekonomi) och som har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll från konsult- och/eller rekryteringsbranschen, gärna i en konsultchefsroll. Tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet är meriterande.

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur med en tydlig teamkänsla. Viktigt är att du är serviceinriktad och har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar.

Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag med ambitionen att vara ekonomiavdelningens givna partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer. Vi är en ledande leverantör inom vår nisch med etablerade kontor i Stockholm, Malmö, Västerås samt Linköping Tillsammans med vårt systerföretag Meritmind bildar vi Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

 

Ansökan

Tveka inte att höra av dig till Petra Berg på telefon 073-980 49 01 eller petra.berg@brightby.se om du har frågor. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Du kan bara bifoga ett dokument, eventuellt personligt brev ska ingå i CVt.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV