Konsult på deltid (50%) för framtagande av utbildningsmaterial (sjuk- och olycksfallsområdet) till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Brightby söker nu för kunds räkning i Stockholm en konsult på deltid (50%) för framtagande av utbildningsmaterial inom sjuk- och olycksfallsområdet. Du kommer att anställas som konsult på Brightby och hyras ut till vår kund. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid (50%). Uppdraget väntas pågå ca 4 månader.

Om uppdraget:

Kunden behöver ta fram utbildningsunderlag och frågor/svar till de årliga kompetensfrågorna (ÅKU) som krävs inför IDD:s regelverk. Inom sjuk- och olycksfallsområdet finns ingen gemensam diplomutbildning att utgå ifrån, och kunden behöver därför en resurs som ska bistå med att ta fram detta utbildningsmaterial från grunden. Detta kan kvalitetssäkras av kundens produktspecialist.

Vem är du?

Vi söker dig som är kunnig inom försäkringar för sjuk- och olycksfallsområdet. Vidare är du pedagogiskt kunnig och kunnig när det gäller att ta fram utbildningsmaterial.

Som person är du alert, positiv, pålitlig och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt, men också vara en del av ett team.

Ansökan

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV