Juniora Controllers för kommande uppdrag i Göteborg och Borås

Göteborg Heltid

Brightby söker nu juniora controllers för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg och Borås. Då våra kunder varierar i storlek och finns i flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, får du en bred och spännande vardag.

Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Exempel på ansvarsområden

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi- och verksamhetsstyrning
  • Utveckla rapportering och nyckeltal

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning, revision eller controlling. Självklart är du flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, och är väl bevandrad i de MS Office paketet.

Vem är du?
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som junior controller bör du vara nyfiken, ha god problemlösningsförmåga samt ha en kundorienterad inställning. Du är ambitiös och driven och trivs med att både utmana och utmanas. Du har lätt för att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och analytiskt sätt. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling.

 

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och i olika branscher. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss!

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg på telefon 0739-427480 eller på jenny.osterberg@brightby.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV