junior redovisningsekonom till globalt industriföretag

Malmö Heltid

Stort globalt industriföretag söker nu genom Brightby en junior redovisningsekonom. Du kommer ingå i ett team på fyra stycken men ha daglig kontakt med Shared Service Center där dom är 10–12 stycken. Rollen är bred och du behöver en förståelse för det ekonomiska flödet och hur en ekonomiavdelning fungerar. För att klara rollen uppskattar vi att du har 2–3 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Du kommer ha sitt ansvarsområde men du kommer även vara kollegor behjälplig i olika ekonomiska projekt och vid toppar. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder med detta som första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Stöd vid månadsbokslut
 • Viss kontoavstämning

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet är meriterande
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 2–3 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
 • Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av något större affärssystem

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas är det viktigt att du uppskattar omväxling, tempo och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering: 
Malmö
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707–781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV