Ekonomiassistent för ett konsultuppdrag till försäkringsbolag i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som ekonomiassistent. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Beräknad start är nu i februari.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en van ekonomiassistent med ansvar inom leverantörsreskontra som kan arbeta med ankomstregistrering, kontering, fakturagranskning och som även kan vara behjälplig med enklare ärenden avseende bokföring inom löpande redovisning och exempelvis insättningar.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt gärna med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du erfarenhet av momsredovisning och hantering av skattemässiga krav. Du har också ett strukturerat arbetssätt med förmågan att prioritera och organisera ditt arbete, samt god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet.  Du känner dig trygg i kommunikationen med såväl interna som externa kontakter och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du öppen och flexibel och trivs i en föränderlig miljö.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV