Junior ekonomiassistent till försäkringsbolag i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en junior ekonomiassistent till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som resurs inom området leverantörsreskontra. Tjänsten är ett konsultuppdrag t o m mitten på maj, med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer primärt att stötta upp ekonomiavdelningen med ankomstregistrering av leverantörsfakturor. Fler arbetsuppgifter kan komma att läggas till beroende på tidigare arbetserfarenheter hos dig som kandidat.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund som har god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du mycket noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, med förmågan att prioritera och organisera ditt arbete. Du är öppen och flexibel, samt trygg i din kommunikation med både interna och externa parter.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV