Junior Controller till internationellt bolag i Malmö

Malmö Heltid

Brightby söker just nu en Junior Controller för ett uppdrag på cirka 6 månader hos vår kund i sydöstra Malmö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag där det även finns möjlighet till överrekrytering direkt till kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter:

I rollen som Junior Controller kommer du att ingå i ett ekonomiteam där du som ensam controller kommer att ha arbetsuppgifter såsom:

  • Följa upp försäljningsrapporter på daglig basis
  • Supportera säljteamet med statistik
  • Månatliga KPI’er
  • Assistera CFO i månatlig rapportering och uppladdning i Hyperion
  • Delaktig i budget och forecast
  • Uppdatera BI-databaser utifrån Excel
  • Supportera CFO med analys av resultat

Kvalifikationer

  • 1-3 års erfarenhet av controlling och/eller några år inom kvalificerad redovisning och är redo att ta steget mot controlling
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi med fördel på högskola/universitet
  • Mycket väl förtrogen med MS Excel såsom pivot-tabeller och leta rad-funktioner
  • Hanterar engelska obehindrat i såväl tal som skrift

Vem är du?

För att trivas som konsult hos oss är du en person som uppskattar omväxling och utmaningar och du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du är uthållig till din person med en god förmåga att hålla deadlines och har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor samt värderar teamarbete högt.

Start: januari
Omfattning: 100% Konsultuppdrag på 6 månader och därefter antingen fortsatt anställning som konsult, eller överrekrytering till kund.
Placering: Malmö

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV