Interim chef inom Lean till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en interim chef till vår kunds gemensamma Lean-grupp. Vår kund är ett försäkringsbolag beläget i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt, och pågår initialt t o m 30 juni.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara ansvarig för att tillsammans med gruppen med 6 medarbetare stötta och hjälpa koncernens enheter i praktiskt förbättringsarbete, enligt Lean-metodiken och filosofin.

Du kommer att hjälpa koncernen att utvärdera och analysera sitt arbetssätt kring Lean och föreslå förbättringar. Koncernen har arbetat med Lean i ca 5 år och har kommit olika långt inom olika enheter. På sina håll har förbättringar skett men några större förflyttningar har ännu inte lyckats åstadkommits

Du kommer att ha personalansvar för de 6 medarbetare som ingår i den koncerngemensamma Lean-gruppen.

Lean-gruppen är en del av avdelningen Verksamhetsstöd där grupperna Inköp, Robotics och FM-tjänster ingår. Du kommer att vara en del i avdelningsledningen. Avdelningen är del i enheten Ekonomi & Finans.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker har flerårig kompetens och erfarenhet inom Lean, både teoretisk och praktisk. Du har också flerårig chefs- och ledarerfarenhet. Vidare är du analytisk, strukturerad och kommunikativ.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV