Hyreshandläggare, Centrala Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en hyreshandläggare med placering i centrala Stockholm. Bolaget är ett modernt företag som jobbar aktivitetsbaserat.

Du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och hyras ut till vår kund. Tjänsten ska tillsättas omgående och är på heltid i ca 6 månader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Registrering av kommersiella hyres- och tilläggsavtal
  • Avisering och betalningsuppföljning
  • Momsnycklar
  • Diverse avstämning av konton
  • Delaktig i bokslut

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har någon form av ekonomisk utbildning och har tidigare erfarenhet av att jobba med hyresadministration och redovisning. Du behärska  svenska i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är noggrann, du brinner för administration och att ge god service. Du känner dig bekväm med att möta såväl fastighetschefer som hyresgäster – både personligt och via mail/telefon.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV