Financial assistant till Funnel, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby rekryterar nu för Funnels (https://funnel.io/) räkning en financial assistant till ett team om totalt tre personer. I rollen som financial assistant kommer du jobba brett med flera team inom bolaget, främst Sales och Customer Success, både i Stockholm och Boston där bolaget har kontor. Tjänsten är på heltid och placerad på Funnels huvudkontor i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande arbete med fakturor och betalningsprocessen där du agerar länk mellan bolaget och kund
  • Säkerställa att kunduppdateringar är korrekt reflekterade i bolagets olika BI-system
  • Ansvara för utlägg, kvittoredovisning och kreditkortsbetalningar
  • Upprätta diverse sammanställningar i bolagets rapporteringsprocess

Givet att Funnel är ett snabbt växande bolag finns här möjligheten att själv vara med och utveckla nuvarande processer och arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är nyutexaminerad och eventuellt har några års yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi. Du behärska både svenska och engelska i tal och skrift, då bolaget jobbar nära teamet i Boston.

Vem är du?

För att trivas i rollen som financial assistant är du van vid ett högt tempo och att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är kommunikativ, noggrann, flexibel och trivs i en föränderlig miljö i ett snabbväxande bolag. Du är en problemlösare och gillar att bidra med din kompetens genom att sätta din egna prägel på arbetsuppgifter.

Om Funnel AB

Funnel är ett svenskt mjukvaruföretag som hjälper företag rapportera på och utvärdera effekten av sin marknadsföring på nätet. Bolaget grundades i Stockholm 2012 av VD Fredrik Skantze och Per Made, som idag är bolagets kommersiella chef. Sedan dess har man lockat några av Europas snabbast växande e-handelsföretag som Farfetch och Made.com. I Sverige arbetar Funnel med kända varumärken som Daniel Wellington, NA-KD, Tele2, Polarn O. Pyret och iZettle. Bolaget växer snabbt och förväntas mer än dubbla omsättningen mellan 2018 och 2019.

I slutet på 2016 öppnade Funnel kontor i Boston för den amerikanska marknaden där man idag har över 20 medarbetare. Där har man snabbt börjat arbeta med många e-handelsföretag och USA står redan för 30 procent av Funnels omsättning. Den andelen väntas öka till 35-40 procent i slutet av 2019.

Under 2017 tog Funnel in en finansiering på 85 miljoner kr från det renommerade engelska riskkapital bolaget Balderton samt existerande svenska ägare.

https://digital.di.se/artikel/hjalper-na-kd-och-daniel-wellington-tar-in-85-miljoner-till-usa-expansion

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV