Erfaren redovisningsekonom till BroGripen

Helsingborg Heltid

Brightby rekryterar nu en erfaren redovisningsekonom till Brogripen, med placering i Helsingborg.

Brogripen äger och förvaltar attraktivt belägna bostadsfastigheter i Helsingborg, Ängelholm, Danderyd, Enköping, Lidingö, Mariefred, Solna, Stockholm och Strängnäs. Fastighetsbeståndet består av 61 fastigheter med drygt 2 500 lägenheter. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till ca 180 tkvm, varav bostadslägenheter i attraktiva lägen svarar för omkring 95 procent. Förvaltningen av fastigheterna sker från våra kontor i Helsingborg och Stockholm. Den övergripande affärsmässiga och finansiella styrningen sker från koncernens huvudkontor i Stockholm, ekonomiavdelningen kommer att vara placerad i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Du är koncernens specialist på redovisningsfrågor och sköter redovisningen i ca hälften av koncernens ca 70 bolag. Du arbetar med löpande redovisning, avstämningar, periodiseringar, moms- och skatteredovisning och bokslutsarbete samt utgör stöd för annan personal i ekonomiavdelningen samt till förvaltningsorganisationen. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta vid rapportering och vid prognos- och budgetarbete. Vidare kommer du att upprätta årsredovisningar och deklarationer.

Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter att vara:

 • Systemansvarig för Visma Control och Visma Bokslut
 • Löpande redovisning (ej kontering av lev.fakturor)
 • Koncernavstämningar
 • Moms- och skatteredovisning
 • Tertialbokslut
 • Årsredovisning
 • Inkomstdeklarationer
 • Bistå vid budget och prognos

Vem är du
Vi söker dig som har mer än fem års erfarenhet av redovisningsarbete och självständigt kan upprätta bokslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, flexibel, noggrann, driven och självständig. För att du ska lyckas och trivas tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll, gärna i fastighetsbranschen, där du har varit delaktig i hela processen från löpande redovisning till årsredovisning och deklaration. Det är en fördel om du har erfarenhet av Visma Control och Bokslut och om du är en van användare av Excel. Det är viktigt att du förstår att ge god service och att du kan vara den som ger övriga organisationen stöd i redovisningsfrågor.

Start: Omgående

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid

Plats: Helsingborg

Ansökan

Låter det som ett uppdrag för dig? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så registrera din ansökan redan idag! Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef André Lennberth på 070–7781984 eller andre.lennberth@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV