Erfaren lönespecialist, Solna

Solna Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en lönespecialist med erfarenhet av affärssystemet AGDA PS. I rollen som lönespecialist kommer du att jobba brett med hela löneprocessen där du, tillsammans med en kollega,  hanterar ca 900 löner. Tjänsten är en heltidstjänst med placeringsort Solna med start omgående.

Dina kommande arbetsuppgifter

  • Systemet är AGDA PS
  • Excel
  • Hantera ca 900 löner
  • Samtliga moment som ingår i den månatliga löneberedningen

Kvalifikationer och Erfarenhet

  • Har minst 3 års erfarenhet av brett löneadministrativt arbete
  • Har tidigare erfarenhet av  kollektivavtal
  • Arbetat i lönesystemet AGDA PS och goda kunskaper i Excel

Personliga Egenskaper

För att vara rätt kandidat för vår kund tror vi att du är van att jobba i högt tempo. Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad och stresstålig då det periodvis är högt tempo. Du behärskar svenska i tal och skrift. Då tjänsten innefattar kontakt med människor, ser du bra service som en självklarhet.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV