Ekonomikonsult inom redovisning till Brightby

Malmö Heltid

Vi på Brightby vill nu förstärka vår konsultgrupp med dig som är en duktig redovisningsassistent med några års erfarenhet av redovisningsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en initial provanställning om 6 månader där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder i Skåne.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi samarbetar med medelstora till stora bolag, nationella, internationella och globala, i i stort sett alla branscher.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter brukar vanligt vis innefatta:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Avstämningsarbete
 • Stöd vid månadsbokslut

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi från en eftergymnasial utbildning, eller motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
 • Körkort B och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: Enligt överenskommelse, men gärna inom 1 månad.
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073 – 748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV