Ekonomiassistent till vår kund i Solna, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu en Ekonomiassistent som är ute efter en ny utmaning till vår kund i Solna. Tjänsten som Ekonomiassistent hos vår kund innebär självständigt ansvar för reskontran i teamet. Ekonomiavdelningen består av ett team där man hjälper och backar upp varandra genom att arbeta nära. Tjänsten som Ekonomiassistent hos Brightby är en tillsvidareanställning på heltid. Initialt kommer du vara anställd som ekonomikonsult men möjlighet finns för rätt person till anställning direkt hos vår kund.

Om Rollen
Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent sedan tidigare. Du är van att arbeta brett med ansvar för hela reskontraflödet och avstämningar. Du triggas av problemlösning och är lyhörd med hög servicenivå. Du kommer att arbeta i ett team med högt i tak och stark teamkänsla i nära kontors landskap.

Arbetsuppgifter

 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • Betalningar
 • Avstämningar
 • Kravhantering

Kvalifikationer och Erfarenhet

 • 4-5 års arbetslivserfarenhet som Ekonomiassistent inom reskontra
 • Kunskaper i Visma är meriterande men inget krav
 • Goda kunskaper i Excel

Vem är du
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent är du trygg och positiv som person. Du tar  stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om att driva processer där du får vara kreativ och effektivisera nuvarande rutiner samtidigt som du har en förvaltande roll. Vidare har du ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Sidor som värderas högt hos vår kund är noggrannhet, social kompetens och ett positivt mindset.

Ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Erica Sundin, erica.sundin@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV