Ekonomiassistent till Toptracer i Mörby, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för Topgolf Swedens räkning en Ekonomiassistent till deras ekonomifunktion! Tjänsten som Ekonomiassistent är omväxlande och du kommer att få chans att vara med och utforma ekonomifunktionen i nära samarbete med Finance Manager. Topgolf Sweden utvecklar produkten Toptracer och är ett växande bolag som ständigt är under utveckling och där du som Ekonomiassistent får chans att vara med och stötta organisationen. Bolaget är en del av en internationell koncern med huvudkontor i Dallas i USA.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en initial provanställning om 6 månader där du kommer att anställas som Ekonomikonsult på Brightby för att därefter anställas direkt hos vår kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Leverantörsreskontra
– Löpande bokföring
– Avstämningar
– Momsdeklaration
– Delaktig i bokslut

Kvalifikationer och erfarenhet

– 2-4 års erfarenhet av liknande ekonomirelaterade arbetsuppgifter
– Erfarenhet av Fortnox och Capego är meriterande
– Meriterande att ha erfarenhet av U.S GAAP och rapportering till USA
– Flytande svenska och engelska i såväl tal som i skrift
– Goda kunskaper i Excel

Personlighet

För att trivas i rollen som Ekonomiassistent på Topgolf Sweden är du ödmjuk, flexibel, prestigelös och uppskattar att arbeta i en familjär miljö.  Du driver arbetet framåt och tycker om att ta egna initiativ och komma med nya idéer samtidigt som du är en lagspelare. Du är kommunikativ gentemot kollegor och tycker om internationell kontakt med övriga organisationen, då Topgolf Sweden är en del av en internationell koncern. Det är till fördel att vara lättlärd och att trivas i en föränderlig miljö, för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!

Om TopGolf

Läs mer på:

https://www.toptracer.com/about/

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Erica Sundin 072 – 857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV