Ekonomiassistent till storbolag med stora flöden

Ängelholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning tre ekonomiassistenter med start omgående till långsiktigt uppdrag i Ängelholm. Man kommer att ingå i ett större leverantörsreskontrateam och till stor del arbeta med fakturaflödet och du kommer även att hjälpa kollegor vid toppar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifterna kommer till stor del att innefatta:

 • Registrering av fakturor
 • Momsfrågor
 • Representationsfakturor
 • Ansluta nya leverantörer i systemen och underhåll leverantörsreskontran
 • Påminnelser, Räntefakturor, Förseningsavgifter, Inkasso
 • Utbetalningar och avstämningar
 • Intrastat
 • Utvecklings- och förändringsarbete

Kvalifikationer och erfarenhet
För att vara en kvalificerad kandidat för det här uppdraget och som konsult på Brightby är du minst gymnasieekonom. Du har något års erfarenhet av arbete i större bolag med stora flöden och högt tempo. Med fördel har du även arbetat i större affärssystem sedan tidigare. I ett av de här uppdragen är det Readsoft, Economa och IP som är aktuella och för de andra två är det AX, C5, Jeeves och Opto. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och gärna något annat nordiskt språk.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

I det här uppdraget är det viktigt att vara en riktig teamspelare. De är ett team som arbetar med stora flöden i ett högt tempo, men är måna om att det ska vara roligt att arbeta. Värdeorden är jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga. Det är en stor fördel om du har ett intresse för system och det elektroniska flödet som hela tiden ökar i verksamheten. En mix av fokus och positiv stämning är så du trivs bäst.

Start: Omgående
Placering: 
Ängelholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid som konsult, med möjlighet till överrekrytering till kundföretaget

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV