Ekonom till Prnt Printing Solution AB

Lomma Heltid

Är du i början av din karriär som ekonom och söker nya utmaningar då kan det vara dig vi söker.

Vi letar just nu efter en duktig ekonomiassistent till vår samarbetspartner Prnt Printing Solution AB i Lomma som har behov av extra förstärkning pga ett föräldravikariat.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 20 månader. PRNT Printing Solution är i en stark tillväxt och det finns goda möjligheter till en fortsatt anställning.

Om PRNT Printing Solution AB
PRNT Printing Solution
är experter på klistermärken, etiketter och dekaler och har varit i branschen sedan 2008. Dom är i en stark tillväxt och är idag störst i Norden på klistermärken. På PRNT Printing Solution får du alltid personlig service inom 30 minuter och du är garanterad leverans inom en vecka som standard. Dom använder den senaste digitala tekniken och producerar allt från klassiska vinylstickers och enklare etiketter till laserskurna exklusiva klistermärken i olika specialmaterial.

Arbetsuppgifter:
I rollen som ekonomiassistent kommer du att få arbeta brett. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat löpande bokföring, leverantörsreskontran, kundreskontra, behjälplig vid månadsbokslut, moms, FX Trade (valutaväxling).

Utöver detta kommer du att vara behjälplig för dina kollegor med andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning såsom t ex att vara behjälplig vid års och månadsbokslut.

Kvalifikationer

  • Minst gymnasieekonom, gärna med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att ha skapat grundläggande förståelse
  • Arbetat med ett större affärssystem är meriterande.
  • Väl förtrogen med MS Excel
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Vem är du?
För att trivas i rollen är du en person som uppskattar omväxling och utmaningar och du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du är uthållig till din person med en god förmåga att hålla deadlines och har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor samt värderar teamarbete högt.

Start: omgående
Omfattning: 100%, vikariat på 20 månader
Placering: Lomma

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-78 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV