Ekonomiassistent till kund i Norrort, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till vår kund. Du kommer att arbeta i kundreskontra-teamet, som idag består av två medarbetare. Du kommer ha ditt ansvarsområde, men det är även viktigt att arbeta tillsammans i team. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder där detta blir ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Kundreskontra
  • Påminnelser
  • Inkasso
  • Betalningar
  • Support till kunder

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är utåtriktad, är gymnasieekonom eller har yrkeserfarenhet med inriktning mot redovisning. Du har tidigare erfarenheter av kundreskontra, har goda kunskaper inom MS Office samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom SAP är en fördel, men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som ekonomikonsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar, kan hålla deadlines samt är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Pauline Mann på tel 070 – 367 67 03 eller mail pauline.mann@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

 

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV