Ekonomiassistent till kund i Mörby

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till leverantörsreskontraavdelningen. Ekonomiavdelningen består av tolv personer och du kommer att ingå i ett team på tre.  Du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till kunden. Efter sex månaders konsultuppdrag kommer det finnas goda möjligheter att bli tillsvidareanställd hos dem.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara förkontering och bokföring av leverantörsfakturor.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi tror att du är gymnasieekonom med några års erfarenhet eller liknande. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Som person har du ett genuint intresse för ekonomi och vill utvecklas med oss. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Lisbeth Ahnström på mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se eller telefon 072-010 35 09. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

* Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

* Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil

* Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV