Ekonomiassistent till kund i centrala Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till centrala Stockholm. Du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och hyras ut till vår kund. Tjänsten är ett föräldravikariat med start i juni och är på heltid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Scanning och kontering av leverantörsfakturor
  • Leverantörsbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Daglig bokföring
  • Vara back-up för lönehantering
  • Utläggsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har  yrkeserfarenhet med inriktning mot redovisning. De affärssystem som används är bl a Navision, Readsoft och Hogia lön, vilket är meriterande men inget krav. Du behärska även svenska och engelska i tal och skrift.

Vem är du?

För att trivas i rollen som ekonomiassistent är du van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, kan arbeta med stora flöden/hålla deadlines och trivs i en föränderlig miljö. Du är social, engagerad och tydlig. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig kandidatansvarig på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV