Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Västerås Heltid

Är du ekonomiassistent och redo för nya utmaningar? Vi på Brightby utvecklar din karriär och gör dig till en ännu vassare ekonom. Bli en av oss idag!

Nu söker vi på Brightby drivna och engagerade ekonomiassistenter som vill arbeta hos våra kunder. Vill du bygga på din erfarenhet inom ekonomi eller bara på jakt efter nytt uppdrag- då finns vi!
Som konsult på Brightby får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Scanning och kontering av leverantörsfakturor
 • Leverantörsbetalningar
 • Påminnelsehantering
 • Löpande bokföring
 • Delaktig vid månadsbokslut
 • Viss kontoavstämning
 • back-up för lönehantering
 • Utläggsredovisning

 Kvalifikationer och erfarenhet

– Examen inom ekonomi på högskola eller universitet
– Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
– Gärna 1–2 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
– Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van Excel-användare. Har du erfarenhet av arbete i större affärssystem är även detta meriterande.

 • Start: Enligt överenskommelse
  Placering: 
  Västeråsregionen
  Omfattning: 
  Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
 • Arbetstid: 100%

 

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano: 073-942 74 81 alternativt; andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati: 070-728 84 23 alternativt; desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

 

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande torlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV