Ekonomiassistent till Järna, Stockholm

Stockholm Visstid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för sommarvikariat till kund i Järna. Detta kan vara den perfekta tjänsten för dig som är student och vill arbeta extra som ekonomiassistent under sommaren alternativt dig som söker ett konsultuppdrag inom ekonomi under sommaren! Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader där du under uppdragets gång kommer att vara anställd hos Brightby.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder möjligheten att utvecklas på våra kunders ekonomifunktioner och hjälpa våra kunder att nå goda resultat. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

Kundreskontra

Leverantörsreskontra

Löpande bokföring

Månadsavstämning av vissa balanskonton

Likviditetskoll/uppföljning

Inköp

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som studerar eller som vill arbeta som konsult under sommaren hos vår kund. Som person har du ett genuint intresse för ekonomi, drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du är flexibel, kommunikativ och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Start: Juni – Augusti

Placering: Järna, Stockholm

Omfattning: Visstidsanställning

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta kandidatansvarig på Brightby Erica Sundin 072-857 31 70  eller erica.sundin@brightby.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

* Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

* Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil

* Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande torlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV